Direct naar de inhoud.

Heb je composiet rijplaten nodig voor een tijdelijke bouwweg of bruggen? Debru is specialist op het gebied van composiet rijplaten verhuur. Heb je een complexe ondergrond en/of hoge eisen voor jouw project? Kies dan voor onze composieten rijplaten. We bieden zowel Light Duty als Heavy Duty rijplaten aan voor de verhuur.

✔️Alleen topkwaliteit composiet rijplaten
✔️Snelle levering en service
✔️Rijplaten voor licht en zwaar transport
✔️Verantwoorde en kostenbesparende oplossing

Wij hebben al composiet rijplaten mogen verhuren aan

Voordelen van composieten rijplaten huren

Het gebruik van rijplaten biedt meerdere voordelen. Debru verhuurt composieten rijplaten aan bedrijven uit verschillende sectoren.

✔️Geschikt voor complexe ondergronden
✔️Wij leggen ze uit, monteren en halen ze weer op.
✔️Afspraak is afspraak
✔️Altijd topkwaliteit, wij onderhouden ze voor je.

Specificaties van composieten rijplaten

Onze rijplaten zijn geschikt voor meerdere oplossingen. Wij onderscheiden licht- en zwaar materiaal. Onze lichte oplossingen zijn zeer geschikt voor fiets-, wandel, autopaden en licht bouw verkeer. Waar onze zware composiet platen geschikt zijn voor zware omstandigheden, zoals grote kranen en vrachtverkeer.

Light Duty rijplaten

Onze Light Duty rijplaten zijn uitermate geschikt voor lichtere bouwprojecten. Deze zijn de kleinere variant van onze Heavy Duty rijplaten en ideaal voor lichtere werkzaamheden.

✔️Belastbaar tot 80 ton m2
✔️Geschikt als tijdelijk rijpad voor licht vervoer, extra veilig met ons antislip profiel
✔️Biedt bescherming van gevoelige ondergronden tegen lichte voertuigen.
✔️Oppervlakte van 7.85 m2
✔️Zakken niet weg in de ondergrond

Heavy Duty rijplaten

Onze Heavy Duty rijplaten zijn de oplossing voor grote industriële projecten. Uniek vanwege de hoge belastbaarheid en lange levensduur. Door de slimme manier van koppelen van de rijplaten, zijn deze platen uitermate geschikt voor gevoelige ondergronden.

✔️Belastbaar tot 400 ton m2
✔️Geschikt voor gebruik van zwaar materieel
✔️Geschikt voor natte omstandigheden, zoals moerassen en natte landbouwwegen
✔️Uitleggen, montage en levering is eenvoudig en snel
✔️Oppervlakte van 7.85 m2 per plaat
✔️Zakken niet weg in de ondergrond

Wij zijn gecertificeerd voor meerdere sectoren

Composieten rijplaten bieden meerdere voordelen, waardoor ze geschikt zijn voor veel uitlopende toepassingen in de bouw, infrastructuur en voor evenementen. Met vooral door ervaring zijn wij in staat om onder complexe omstandigheden onze rijplaten uit te leggen. Onze platen zorgen voor een goede verdeling van de druk, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik bij natte ondergrond. Waarbij de ondergrond zo min mogelijk schade oploopt. Waardoor flora- en fauna behouden blijft. Wij helpen bij diverse projecten, waaronder:

✔️Bouwsector
✔️Evenementensector
✔️Gemeenten
✔️Energiebedrijven
✔️Industrie

Verhuur van composieten rijplaten bij Debru

Daarom composieten rijplaten van Debru

De composieten rijplaten van Debru bieden meerdere voordelen. Composieten rijplaten huren is de juiste optie voor veel uitlopende toepassingen in de bouw, infrastructuur en voor evenementen. De composiet rijplaten zorgen voor een goede verdeling van de druk, waardoor het gebruik van de rijplaten geschikt is bij complexe ondergrond en/of grond waar hoge eisen zijn qua slijtvastheid. Lastig terrein zoals moerassen of andere ecologische kwetsbare gebieden, zijn gebieden die ook zeker geschikt zijn voor een composieten rijplaat. Daarnaast zijn dit type platen ook duurzaam. Onze composieten platen zijn bestand tegen (onder andere) corrosie, waardoor we de kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. Voor de verhuur van composiet rijplaten of andere tijdelijke bouwwegen, ben je bij Debru aan het goede adres. Ook voor maatwerk oplossingen kunt u contact met ons opnemen.